Måndag
Pasta med grillade laxtärningar, kräftor och gräddig spenatsås
Gratinerad kassler med svampsås samt stekt potatis och grillade småtomater
Tisdag
Ugnsbakad kummel med rostad delikatesspotatis, ägg, räkor, riven pepparrot samt brynt smör
Rimmad oxbringa med rotmos samt broccoli och skånsk senap
Onsdag
Sparrisfyllda rödtungsrullader med potatispuré, gröna ärtor samt skaldjurssås
Japansk gryta med ingefära, kokosgrädde, sambal och wokade grönsaker, ris, cashewnötter
Torsdag
Citronstekta torsktärningar med tagliatelle, rostade grönsaker och hollandaisetopping
Angelicas kycklinggryta med chilicrèmefraiche, ruccola, tomater, parmesanost och ris
Fredag
Fiskarhustruns soppa med focaccia och örtfärskost dipp
Lasagne al forno med basilika, färskost (köttfärslasagne)
(Veg) Tacosallad med avokado och salsa, nachochips och yoghurtdressing
*
Räk och kräftsallad med ägg, sparris och ishavsdressing
*
Ceasarsallad med grillad kyckling, parmesanost, bacon och brödkrutonger
Omelett med kantarellstuvning samt sallad och dressing
Broccolipaj med ädelost samt sallad och dressing