Måndag
Grillad fläskfilé i gorgonzolasås med tagliatelle och grillad paprika
Tomat, ost och senapsgratinerad falukorv med mos och Bostongurka
Tisdag
Ugnsbakad kummel med currysås, räkor, broccoli samt basmatiris
Raggmunkar med stekt fläsk och lingonsylt
Onsdag
Sprödbakad spätta med sauterade potatis, rostade morötter samt skarpsås
Spagetti Bolognese med rostade småtomater och riven parmesanost
Torsdag
Delikatessens lax och skaldjurslasagne med babyspenat och ishavsdressing
Skomakarlåda med långbakad kotlett, bacon, purjolök, rödvinssås samt potatispuré
Fredag
Jordärtskocksoppa med torsk, lax och skaldjur samt vitlöksbröd (skaldjur)
Kycklingschnitzel Cordon Bleu, klyftpotatis, sauterade brytbönor samt chaesseursås
(Veg) Ostsallad med päron, valnötter samt bleucheesedipp
*
Tonfisk med ägg och färskpotatissallad, kapris samt dijon och honungsdressing
*
Caesarsallad med grillad kycklingfilé, parmesanflakes och brödkrutonger samt dressing
(Veg) Omelett med svampstuvning samt sallad och dressing
(Veg) Chèvrepaj med honung och valnötter samt sallad och dressing
Fler alternativ finns, ring eller kom in
Vill ni ha mindre kolhydrater finns det alltid grillade grönsaker
till varmrätterna istället för ris, pasta eller potatis