Måndag
Spagetti i hummer och saffranssås med räkor och laxtärningar
Biff Lindström med rödbetor och kapris, stekt potatis samt dijonsenapsås
Tisdag
Ugnsbakad torsk med rostad fänkål, gröna ärtor samt kokt potatis och kräftsås
Rimmad oxbringa med rotmos och skånsk senap
Onsdag
Kolja med brynt smör, riven pepparrot, dillkokt färskpotatis och broccoli
Angelicas kycklinggryta med chili, parmesan, ruccola, cocktailtomater samt ris
Torsdag
Stängt
Fredag
Bouillabaisse (Fransk klar fisksoppa), baguette och rouille
Grillad fläskfilé med stekt färskpotatis och rostade grönsaker samt bearnaisesås
Pastasallad med fetaost, aprikoser, fikon, nötter samt vinägrett
*
Varmrökt lax med färskpotatissallad, ägg och romsås
*
Kycklingsallad med avokado, ägg samt ceasardressing
(Veg) Ärtfärsbiffar med sallad, picklad rödlök och tryffelaioli
Chèvrepaj med rostade nötter och honung samt sallad och dressing
(Lchf) Det finns alltid ett alternativ till varmrätterna utan kolhydrater